forum.alodk.dk

Forum for emner på min hjemmeside og andet af interesse.
Dato og tid er 20 okt 2021 08:29

Alle tider er UTC + 1 time
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 05 maj 2011 13:56 
Offline
Ny bruger

Tilmeldt: 05 maj 2011 13:40
Indlæg: 1
Hej :)
Jeg er en pige på 21 år, jeg fik fjernet min galdeblærer pga. galdesten i slutningen af februar måned. Jeg havde galdesten og mange problemer med det, i omkring 3 år og havde kroniske smerter i over et halvt år før operationen. Det tog næsten 2 år at få diagnosen fordi jeg måtte igennem 4 forskellige læger og utallige undersøgelser, da de 3 første sagde at det ikke var nødvendigt at tjekke mig for netop galdesten da jeg "ikke var i målegruppen" :thumbdown: . Det viste sig at jeg havde 61 galdesten :problem:
Nu er jeg blevet opereret og har det meget meget bedre, men er der nogen der har erfaringer med hvordan man får styr på maven efter sådan en operation?? Jeg har lavet om på min kost så jeg undgår fedt så godt som jeg nu kan, og er begyndt at spise fx grov pasta og groft brød. Men jeg har siden operationen haft problemer med at jeg altid har dårlig mave og mavekneb og der skal ikke meget til før jeg får meget dårlig mave.
Er det også normal at man stadigvæk kan få ondt omme bag leveren?? jeg var ude og løbe forleden og der endte jeg med at knække helt sammen fordi jeg pludselig fik et kraftigt smertejag der hvor jeg er blevet opereret. En af min mors kollegaer sagde at det kunne være en af klemmerne fra operationen der havde lavet ballade, men jeg vidste ikke engang jeg havde klemmer siddende derinde. Fik ikke rigtig noget og vide efter operationen, andet end at det var gået godt.
Det ville være rart hvis der var nogen der havde nogle gode råd eller erfaringer til hvordan jeg kunne komme mig helt 100% efter dette alt for lange sygdoms forløb.

KH Sine


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation & support by Olympus DK Team