forum.alodk.dk

Forum for emner på min hjemmeside og andet af interesse.
Dato og tid er 14 dec 2018 15:33

Alle tider er UTC + 1 time
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 01 jul 2010 17:18 
Offline
Hyperaktiv
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 maj 2010 23:43
Indlæg: 390
Geografisk sted: Danmark
Ja folkens,

jeg kan vel lige så godt lægge ud.

Det her har jeg også skrevet et andet sted, men jeg syntes ikke at det gør noget at gentage det her i forum, da det er skjult i den oprindelige placering.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der er så mange religioner der mener at de har patent på at kende Guds tanker og hvad Gud vil have og hvad gud kan lide.

Når det kommer til stykket er det bare deres egne, små mennesketanker de projicerer over på det guddommelige, for at give deres egne ord mere vægt.

Den bedste definition på Gud, finder jeg i tanken om at alt i Universet er levende, lige fra det enkelte atom op til de største galaksehobe og den samlede bevidsthed der omfatter ALT er GUD.

Et menneskes liv og gerninger er i denne sammenhæng af mindre betydning end stjerners fødsel og død, men på grund af sommerfugle-effekten, vil et hvert valg vi tager og enhver handling vi udfører, på alle niveauer, fra tankedryp til massemord, kunne få indflydelse på en hvilken som helst anden del af universet.

Guder findes på mange niveauer; Som administrator af en menneskekrop i et fysisk livsforløb, har vi ansvar for alle de celler som kroppen består af, alle de væsener som lever i symbiose i og på kroppen, samt alt hvad vi bruger kroppen til.

Hvis vi ser et niveau op, lever vi på en klode, Gaia, hvori vi er celler, måske cancer, som misbruger den gæstfrihed kloden viser os.

Når jeg mediterer, og det gør jeg, holder jeg meget af at starte min meditation, med at gentage følgende sætning tre gange: "Jeg er en celle i Guds legeme." Det giver mig et godt perspektiv på min plads i verden og minder mig også om at jeg er gud, for hele min krop og derfor skal behandle den godt, så alle de små væsener kan få et godt livsforløb, imens jeg har ansvaret for dem.

Ah! Det var dagens kosmiske trip. :crazy:

Nu skal det gøre godt med en kold pilsner og noget fodbold VM på HDTV :thumbup:

Mvh.
Anders

_________________
Aldebaran ! Me wanna go home...


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
POWERED_BY
Danish translation & support by Olympus DK Team